Friday, February 3, 2012

Snow textures (part I)

IMPORTANT! In order for the translation to work, enable javascript in your browser. Also open each post individually. In the homepage the translation doesn’t work.


Un weekend frumos petrecut cu oameni ce împărtășesc aceeași pasiune: fotografia. O vreme splendidă cu răsărituri și apusuri obișnuite. Dar peisajul montan bucovinean ascundea alte minunății: zăpada însăși cu formele-i frumoase dăltuite de vântul nemilos de pe piscurile munților. Rarăul a fost mai prietenos decât în alte ierni în care l-am vizitat... M-a lăsat să văd ceilalți munți din zările îndepărtate: impunătorul Ceahlău sau crăiasa zăpezii: Rodna. Panorama era de nedescris și atmosfera foarte clară. Dacă vântul nu ar fi scuturat brazii falnici de zăpadă, peisajul ar fi fost perfect. Probabil Rarăul nu a vrut să-și arate din prima toate comorile păstrând altele pentru...data viitoare.


Romanian: Dacă ți-au plăcut fotografiile și dacă vrei, dă un click pe butonul f share din dreapta ca să poată și alții să se bucure de aceste fotografii. Vă mulțumesc.
English: If you liked the photos, please click the f share button in the right side.
Thank you all!

6 comments:

Serban Simbotelecan said...

Primele doua imi plac mult. Spor! :-)

Bogdan said...

Multumesc Serban. Pentru vizita si cuvinte.

Pieces of Sunshine said...

I especially like the fourth photo, reminds me of windswept sand dunes.

Bogdan said...

That is the one I like the most too. Thank you!

Camix said...

Aha! Mai este și altcineva cu imaginea dunelor! :)
Să îți fie cu bucurie și succes pe viitor!

Bogdan said...

Multumesc Cami. Sa fie! :)